Starred in Emerce juni 2014

19 Jul 2014

article header img

Starred.com: We werden eerst niet serieus genomen

Ieder bedrijf verdient het om als waarderingscijfer een negen te krijgen, zegt Lars van Wieren, oprichter van Starred.com. De startup verzorgt online klanttevredenheidsonderzoek tussen bedrijven. Oprichter Lars van Wieren, op dertien jarige leeftijd al op zoek naar manieren om geld te verdienen, is via Videostrip bij Google terecht gekomen. Ervaring leerde dat de klanttevredenheidsonderzoeken daar veel te wensen over lieten. Dit inspireerde tot het oprichten van Starred, met als doel meer persoonlijke manier feedback te vragen en in een veel hogere frequentie, zodat er ook echt aan gewerkt kan worden. 

En dus doet Starred het anders. Bedrijven ontvangen een volledig gepersonaliseerde uitnodiging van de persoon met wie zij normaal zakendoen. Door middel van het geven van deze feedback kunnen bedrijven hun dienstverlening verder bijschaven.

Starred.com heeft nu dertig betalende klanten en dat zijn niet de minsten: Microsoft Advertising vraagt feedback aan mediabureaus, adverteerders en andere zakelijke relaties in de reclamewereld in tien landen. Improve Digital gebruikt het systeem in vijftien landen en Spotify in Nederland en België. Ook bol.com is klant.

Lees hier het hele artikel: http://www.emerce.nl/nieuws/starredcom-werden-eerst-serieus-genomen