Starred genomineerd voor de Rising Star Award

11 Sep 2015

article header img

Starred is genomineerd voor de Rising Star Award 2015. De Rising Star verkiezing is een onderdeel van de Deloitte Technology Fast50 en is speciaal in het leven geroepen voor technologiebedrijven jonger dan vijf jaar. De genomineerde organisaties gaan op 9 oktober in Groningen de uitdaging aan en strijden dan door middel van elevator pitches om de titel Rising Star 2015 of de Most Disruptive Innovator. We zijn natuurlijk enthousiast dat we genomineerd zijn voor de Rising Star Award 2015. Deze nominatie laat zien dat we op de juiste weg zitten en door blijven groeien.

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider van de Technology Fast50: Het Rising Star programma heeft al veel bedrijven in kaart gebracht met veel omzetpotentie en innovatiekracht. De genomineerde jonge en veelbelovende bedrijven van dit jaar komen uit diverse sectoren, gericht op verschillende doelgroepen en benadrukken de relevantie van tech en innovatie in de volle breedte van de maatschappij.

Over de Rising Star Award

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2011 - 2014). Bedrijven die korter bestaan, kunnen meedoen aan het Technology Fast50 programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De Fast50 genomineerden werden op vrijdag 4 september bekendgemaakt.

De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten. Lees hier meer over de Rising Star Award 2015