woensdag 19 juni om 11.00 uur CEST

Verbeter de Candidate Experience met de Ubeeo-Starred integratie

Register now!
Learn how to improve your Candidate Experience with the Starred-Ubeeo integration.

woensdag 19 juni om 11.00 uur CEST

Verbeter de Candidate Experience met de Ubeeo-Starred integratie

Speakers
Mark Berendsen
Starred.com
Co-Founder
Leon Buijsman
Ubeeo
Managing Director
Details

Please note that this webinar will be held in Dutch.

Recruitment in de huidige markt – met een aanhoudend tekort aan talenten – is nog steeds uitdagend. Hoe dan ook is er een hernieuwde focus op kwalitatieve recruitment. De juiste kandidaat vinden voor de rollen die je moet vervullen.

Tegelijk wil je een geweldige kandidaatervaring bieden om geen topkandidaten te verliezen en bij te dragen aan de reputatie van je (employer) brand.

Een toegewijd Talent Acquisition team dat werkt met een top-ATS als Ubeeo kan nu slim gebruikmaken van candidate experience data en inzichten via de integratie met Starred.

Starred is de leider op het gebied van candidate experience analytics. Met gebruikers over de hele wereld biedt Starred de best-in-class surveys en benchmarks van Candidate Experience zodat je weet waar je moet verbeteren. Door de juiste filtering en semantische tekstanalyse toont Starred waar je je op moet richten om een geweldige kandidaatervaring te bieden om de doelstellingen - ook op lange termijn - te halen.

De integratie die Ubeeo biedt zorgt ervoor dat geheel geautomatiseerd de juiste survey, op het juiste tijdstip naar de juiste kandidaat wordt gestuurd. De respondentvriendelijke Starred-methode zorgt voor een hoge response rate en daarmee veel data over je Candidate Experience.

Tijdens de webinar nemen Leon Buijsman, oprichter van Ubeeo, en Mark Berendsen, Co-Founder van Starred, je mee in de wereld van candidate experience, powered by Ubeeo x Starred.

Tijdens de webinar komen deze onderwerpen aan bod:

  1. Waarom is het meten en analyseren van Candidate Experience belangrijk: Met deze argumenten overtuig je niet alleen het recruitment team, maar ook andere stakeholders. Wie moet jij overtuigen?
  2. Welke candidate experience-inzichten zijn mogelijk: We bespreken diverse inzichten gebaseerd op kenmerken uit Ubeeo en scores van kandidaten op verschillende momenten in de applicant journey. Welke zijn voor jou belangrijk?
  3. Hoe betrek je de gehele organisatie: candidate experience is zeker niet iets wat alleen het recruitment team aangaat. Juist als je over goede data beschikt kun je de organisatie er overtuigend bij betrekken. Wie kan er bij jullie aan de verbetering van de candidate experience bijdragen?
  4. Hoe werkt de integratie van Ubeeo met Starred: Omdat recruiters al druk genoeg zijn zullen processen moeten worden geautomatiseerd.
  5. Hoe werkt candidate experience analytics in de praktijk (enkele voorbeelden): We spreken tijdens de webinar over enkele voorbeelden van hoe organisaties hun candidate experience hebben verbeterd en hoe zijn Starred hebben geïmplementeerd.
Register your spot!
By tracking Hiring Manager satisfaction, you gain valuable insights into areas that need improvement.